top of page
_1410066_ACR_edited.jpg

Matkakertomukset

Retket vuonna 2021 lyhyesti

Yhdistys järjesti kolme retkeä. Keväällä vierailitiin Feelenkoskella Mäntsälässä ja Lahalla Pornaisissa. Elokuussa retkeilimme Pellingin Glosholmenille ja syksyllä Hyvinkään Petkelsuolle sekä Nurmijärven Nukarille. Kevätkävelyyn osallistui seitsemän kuvaajaa. Pellingin retki oli perinteisesti suosituin ja siihen osallistui 15 henkilöä. Ruskakävelyyn Petkelsuolle ja Nukarille osallistui viisi henkilöä.

 

Retket vuonna 2020 lyhyesti

Yhdistys järjesti kolme retkeä. Kohteet olivat Utö, Pellinki sekä Valkmusa. Osallistujia oli neljästä kahteentoista. Suosituin oli Pellingin retki 12 osallistujalla. Pisin retki oli retki Utöhön 2-4 lokakuuta ja siihen osallistui 11 henkilöä. Ruskakävely Valkmusaan keräsi neljä osallistujaa.

Retket ja matkat vuonna 2019 lyhyesti

Kerho järjesti vuoden aikana kolme retkeä tai matkaa. Kohteina olivat Mäntsälä, Ahvenanmaa sekä Pellinki. Mukana oli 7-14 osallistujaa. Eniten kiinnostusta herätti Pellingin retki joka kokosi 14 jäsentä. Pisin matka johti Ahvenanmaalle missä vierailimme m.m Marianhaminassa ja Kökarissa ja mistä purjehdimme perinneveneellä Källskäriin ja Idöhön. Ahvenanmaan matkassa oli mukana 11 osallistujaa, suurin määrä mikä on ollut mukana pidemmällä matkalla. Suunniteltu retki 12.10 Valkmusan kansallispuistoon peruutettiin huonon sään takia.

Retket ja matkat vuonna 2018 lyhyesti

Kerho järjesti vuoden aikana neljä retkeä tai matkaa. Kohteina olivat Lohja, Tukholma, Klovharun sekä Nuuksion kansallispuisto. Mukana oli 5-14 henkilöä. Eniten kiinnostusta herätti Klovharun saari ja retkellä oli mukana 14 osallistujaa. Pisin matka oli Tukholman vierailu 14-17 kesäkuuta ja mukana oli 6 osallistujaa.

Kamera-67 Saarenmaalla vuonna 2010 (PDF ruotsiksi)

bottom of page